Editura Curtea Veche Arta Bucatariei Sovietice, Anya Von Bremzen - Editura Curtea Veche

Editura Curtea Veche
68,71 RON 48,10 RON
Economisesti: 20,61 RON

Varsta: peste 18 ani

Gen: Barbati, Femei

Editura: Curtea Veche

Coperta: Necartonata

Autor: Anya Von Bremzen

ISBN: 9786065887688

Format Carte: Fizic

Anul Publicarii: 2014

Numar Pagini: 336

Dimensiuni: 15x23 cm

Limbă: Romana

Pozitie: 104E

In stoc

Durata de livrare: 3 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 9786065887688 Ai nevoie de ajutor? 0750443221
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Transport si Livrare
  • Review-uri (0)
Deschizand usa bucatariei sale, Anya von Bremzen reuseste sa se intoarca in propriul trecut, cand comunismul se servea uneori cu porumb si caviar, alteori cu paine goala si gloante. Desi, la o prima vedere, pare a fi vorba despre o colectie de retete traditionale, Arta bucatariei sovietice isi dovedeste valoarea memorialistica in momentul in care scriitoarea incepe sa asocieze diversele perioade istorice (razboiul civil, comunismul) cu anumite feluri de mancare. Astfel, placinta lui Lenin sau painea de malai pentru Hrusciov devin metafore pentru starea statului sovietic, iar arta de a gati se confunda cu aceea de a povesti. „Von Bremzen stie cum sa spuna o poveste — e incisiva, amuzanta, mereu prezenta.“ Chicago Tribune „Este privirea dulce-amara a unei inimi sensibile, indreptata — prin mancare — asupra istoriei sovietice.“ Los Angeles Times „O saga despre cum e sa cresti intr-un stat-superputere, intotdeauna la limita infometarii… e vie si sfasietoare.“ Time „Geniala… O biografie cu suflet si o reflexie a culturii sovietice (si a celei americane).“ Philadelphia Inquirer ANYA VON BREMZEN a crescut in Moscova, unde canta la pian, facea bisnita la scoala cu guma de mestecat Juicy Fruit si juca in filme sovietice. In Statele Unite, dupa ce a obtinut o diploma de master la Juilliard School, a devenit una dintre cele mai apreciate scriitoare pe teme culinare din generatia ei: castigatoare a trei premii James Beard; editor colaborator la revista Travel + Leisure; autoare a cinci carti de bucate intampinate cu entuziasm, printre care The New Spanish Table, The Greatest Dishes: Around the World in 80 Recipes si Please to the Table: The Russian Cookbook (in colaborare cu John Welchman). Anya colaboreaza constant la Food & Wine si Saveur si a scris pentru The New Yorker, Departures si Los Angeles Times. Articolele publicate in reviste au fost incluse in cateva dintre cele mai bune antologii Best Food Writing. Anya von Bremzen vorbeste curent patru limbi, traieste in Queens, New York, si are un apartament in Istanbul.
Informatii conformitate produs
LIVRARE RAPIDA DIN STOC 

Comenzile sunt livrate, de regula in 1-2 zile lucratoare, daca produsele se afla in stoc. Produsele de tip carti sunt trimise din stoc propriu, celelalte tipuri de produse fiind expediate din stoc furnizor. 

METODE DE LIVRARE
  • Curierat rapid: Sameday (produse trimise din stoc propriu), Cargus sau Sameday (produse trimise din stoc furnizor)
  • Ridicare din Easybox: doar pentru produsele trimise din stoc propriu
  • Ridicare personala din Bucuresti: doar pentru produsele trimise din stoc propriu

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!